perjantai 29. syyskuuta 2017

Robbyn valkku videon kera

Olen vihdoin löytänyt videokamerani latausjohdon, joten kaivelin taas jalustan ja kameran esiin ja virittelin ne valkkua varten paikoilleen. Koska meillä ei ole ylimääräisiä ihmisiä, niin vaihtoehto on laittaa vain kamera kuvaamaan koko ajan ja ilman zoomauksia tai muita kivoja hommia. Haaveissa on pixio -kuvausjärjestelmä, mutta sillä on vähän turhan paljon hintaa, jotta sen tähän hätään saisi hommattua. Siispä on tyydyttävä tähän. Kuvaan videot siis lähinnä itseäni ja muita ratsastajia varten, mutta ajattelin että tekin saattaisitte niistä pitää. Kuva on vähän kaukaa, kun ilma oli sateinen enkä uskaltanut jättää kameraa sateen alle, joten se on sijoitettu vähän kauemmas estekatokseen suojaan. Taustalla kuuluva jatkuva naputus on verkkovirtapaimen, joka on siinä ihan vieressä. Jos se ärsyttää eikä välttämättä halua kuunnella Robbyn puheita, niin volume kannattaa laittaa nollille.
Autot kuuluu yllättävän kovaa, vaikka autotie menee reilusti kenttää alempana ja siinä välissä on pieni hiekkatie ja toinen kenttä.
Jos haluatte katsoa isolla näytöllä, niin laatu kannattaa vaihtaa hd:lle.

ratapiirrosTuo alun harjoitus tultiin ympyrällä yhtä aikaa toisen ratsukon kanssa koko ajan laukaten, mutta tämä on pätkitty, kun olen jättänyt Annen ja Kisun osuudet pois välistä. Parin viikon tauko näkyy taas siinä, että Vello on kovasti menossa. Näyttää hitaalta eikä se oikeasti kovaa etenekään, mutta kun se on tollaisella hönkypäällä, niin ton enempää ei voi mennäkään ilman että se rupeaa räpättämään laukassa. Tuossa joudun koko ajan pitämään sitä lyhyenä ja rauhallisena, eikä mikään helppo juttu, kun en vieläkään osaa istua siellä laukassa tarpeeksi hyvin, vaikka koko ajan se helpottuukin. Videossa näkyy kaikki esteet, mutta päädyt kentästä ei.
Linja sarjalle mun piti mennä odottavasti viidellä ja sarjalla sallia eteenpäin meno. Ja tuo oli todella odottava, kun Vello vaan hinkusi eteenpäin. Vähän välillä huvittaa, kun Vellon kanssa yleisimmät sanat on: rauhallisemmin, hitaammin, odottaen jne. ja Mustan kanssa ne oli: eteen, eteen, eteen lisättynä satunnaisella reippaammin huomautuksella.

En löytänyt enää YouTubesta vaihtoehtoja, millä olisi voinut isontaa tota videota eli jos joku muistaa mitkä ne leveys ja korkeus määrät oli, niin kertokaa ihmeessä, pystyn ne kyllä manuaalisesti muuttamaan.

Lisäksi sellainen kysymys, että kiinnostaako yleensäkään nähdä näitä videoita? Itseäni varten niitä joka tapauksessa kuvaan, joten samalla pystyn laittamaan tännekin jos kiinnostusta on. Ja haluatteko kuulla valmentajan kommentit vai leikkaanko ne kokonaan pois ja heitän taustalle jonkun musiikin? Seuraava valkku on kuvattu vähän eri kulmasta, joten siinä ei kuulu tuota nakutusta taustalta, auton äänet kyllä satunnaisesti kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti