keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Estehevonen kouluradalla

Ja tässä kaikessa "loistossaan" Vellon ekojen koulukisojen radat. Joo, pitäis saada liikkumaan enemmän eteen, mutta se ei vaan ole mahdollista ennen kuin Vello on rentona, muuten se menee sellaiseksi karkuun kipittämiseksi, jossa mun on ihan mahdotonta istua ja sitä myöten Vellon on mahdotonta rentoutua. Ja kun se muutenkin juoksee pois alta, niin haen ensin mieluummin rentouden ja sen jälkeen sen vauhdin.

D:ssä jännitin eniten tuota käyntipätkää vapain ohjin, mutta se meni onneksi hyvin. Videolta näkyy hyvin kuinka paljon Vello painoi oikealle tuossa EM -tiellä. En tiedä mitä se tuolta nurkasta väisti (ehkä kun siellä on toinen ovi maneesiin ja on erinäköinen kuin muu seinä), koska toisella radan leikkauksella se ei vastaavaa tehnyt, vaikka sekin oli kohti yleisöä.
C:ssä olin jo itse vähän itsevarmempi. Vello olisi halunnut tässäkin käyntiosuudella pitkät ohjat, kun kerran aiemminkin oli. Laukatkin onnistui ihan kivasti ja oikean laukan koko rata leikkaasta saatiin jopa seiska, olin siihen kyllä itsekin ihan tyytyväinen.No näistä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ja ehkä ens kerralla sitten ratsastaa itsekin vielä tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti